Maler i Haderslev med fokus på kvalitet og miljøvenlig maling

Syddansk Malerfirma v/ Mette Frank udfører professionelt malerarbejde for private, virksomheder og boligselskaber i Haderslev og omegn. Hvad end det drejer sig om maling af et helt hus, tapetsering af et enkelt rum eller en fornyende omgang maling af facaden, så kan vi løse opgaven for dig. Her er nøgleordene kvalitet og miljøvenlighed, og derfor kan du med grøn samvittighed lægge din maleropgave i vores hænder, velvidende at vi udfører den med faglig ekspertise.

 

Professionel rådvigning

Vores dygtige malermester i Haderslev tilbyder kompetent og kreativ rådgivning, når du skal have udført malerarbejde. På baggrund af en god samtale med dig rådgiver vi dig grundigt om de forskellige løsningers fordele og ulemper, så du kan tage den beslutning, der bedst muligt opfylder dine forventninger og ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde vores hjælp ved følgende maleropgaver: 

  • Indvendigt malerarbejde
  • Udvendigt malerarbejde
  • Spartling af lofter og vægge
  • Filt, væv og tapet
  • Spartling med DETALE KC14 (tidligere KABE)

Miljøvenlig maler Haderslev

Hos Syddansk Malerfirma v/ Mette Frank har vi et bæredygtigt fokus. Det betyder, at vi kun benytter os af skånsomme og miljøvenlige kvalitetsprodukter. De skånsomme malerprodukter er gode for indeklimaet og gør mindst muligt skade på miljøet, og malingen er også miljøvenlig i den forstand, at den høje kvalitet resulterer i langtidsholdbare resultater. På den måde gør vi vores for at passe godt på både dig, os og naturen.

 

 

Ring 24 995 995 Skriv til os
Syddansk Malerfirma

Få et godt tiilbud

hCaptcha

Få et godt tilbud på din maleropgave

Vil du sikre dig, at din maleropgave i Haderslev løses med øje for både kvalitet og miljø, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed for en uforpligtende samtale om din maleropgave og de forskellige løsningsmuligheder, og vi giver gerne et godt tilbud. Kontakt os via kontaktformularen, på telefon: 24 995 995 eller mail: kontakt@syddanskmalerfirma.dk

Leveret af