Få et godt tiilbud

hCaptcha

Professionelt malerarbejde i syddanmark

Syddansk Malerfirma v/ Mette Frank udfører med sikker hånd hele paletten inden for malerarbejde. For os har det ingen betydning, om opgaven er lille eller stor, og vi udfører med glæde maleropgaver både indendørs eller udendørs.

Vi er stolte fagfolk, og derfor vil du uanset opgavens karakter være garanteret et professionelt resultat, der stråler af kvalitet - hver gang. 

Facademaling

En facade er udsat for lidt af hvert, og både vind, regn og sol slider på malingen, så facaden kommer til at se træt og slidt ud. Vejrets slid på facademalingen vil endvidere betyde, at træet ikke bliver optimalt beskyttet. Her er det gavnligt med en professionelt udført facademaling, der får facaden til at fremstå flot, samtidig med at den bliver optimalt beskyttet.

Vi tilbyder professionel facademaling af både private ejendomme, virksomheder og butikker i alle størrelser. På baggrund af en god samtale om dine ønsker og facadens behov, tilbyder vi individuelle løsninger, der får både kunder og facader til at smile.

indvendigt malerarbejde

Skal du have malet køkken, bad eller stue, eller trænger hele huset til at blive malet, så udfører vi gerne arbejdet for dig. Uanset opgavens karakter har vi fokus på at udføre arbejdet i høj kvalitet, så resultatet holder sig smukt i mange år frem. 

 

Vi udfører blandt andet: 

• Maling af lofter og vægge
• Maling af døre, karme og paneler
• Maling af gulve
• Tapetsering

Udvendigt malerarbejde

Det danske vejr slider på den udvendige maling, og her kan en omgang udvendig maling både opfriske udseendet og beskytte træværk og murværk optimalt. Vi tilbyder at udføre alle udendørs maleropgaver, hvad end det drejer sig om en facade, garage, et skur eller hegn.

Fuldspartling

Skal du have udført en fuldspartling, så står vi gerne for opgaven. En fuldspartling lægger grundlaget for malerarbejdet, og derfor er det vigtigt, at den er udført professionelt og detaljeorienteret, hvad end du ønsker glatte, malede vægge eller tapet.

Vi har udført spartling på et utal af vægge og lofter, og derfor har vi opnået den erfaring og øvelse, en kvalitetsspartling kræver. Det kræver nemlig præcision og detaljeorienterethed, og begge disse kvaliteter besidder vi. Uanset om du skal have spartlet en enkelt væg eller et helt hus, så kan vi løse opgaven, og vi klarer naturligvis også gerne det efterfølgende malings- eller tapetseringsarbejde.

tapet

Der er mange valg at træffe, når du har besluttet dig for at få opsat tapet. Skal der tapetseres på en hel eller halv væg, en skråvæg eller et loft? Hvad med mønster og farve? Og hvilket materiale og hvilken struktur kan du lide? Med vores store erfaring inden for tapetsering kan vi tilbyde dig rådgivning, så du ender med et smukt resultat, der opfylder dine drømme.

Når vi tapetserer, har vi stort fokus på detaljen, da fejl i opsætningen vil være meget tydelige. Derfor opsætter vi tapeten med stor koncentration, sikker hånd og faglig ekspertise, så resultatet bliver en smuk og fejlfri tapetsering, der både tilfredsstiller dig og vores faglige stolthed.

forsikringsskader

Hvis du har været udsat for en vandskade, brandskade eller noget tredje, der har resulteret i behovet for en professionel maler, tager vi os gerne af opgaven. Vi tager os - udover malerarbejdet - også af det fornødne papirarbejde, en forsikringssag medfører.

Leveret af